Sagt om Inna

When Inna joined our team at NCC Communication Services she did so in the capacity as Danish speaking Digital Art Director /Graphic designer and she performed her duties with excellence. Giving the team a quality Danish creative front towards the organization. Always delivering quick, sharp and to the point solutions. Besides her creative strengths and skills Inna was highly appreciated for her straight forward, open, warm and honest personality. With Inna in the team the job gets done, and good spirit and fun is just around the corner.

Joachim Webb,  Head Of Creative Services at NCC

Inna är en sprudlande person som bidrar till mycket positiv energi till gruppen. Hon är strukturerad och lösningsorienterad med ett starkt driv framåt. I hennes roll som grafisk formgivare utvecklade hon våra produkter på ett föredömligt sätt. Jag skulle varmt rekommendera henne som medarbetare.

Linda Lagerdahl, Head of Content Business Arena, Fastighetsnytt

Inna och jag har under en tid arbetat i team på NCC. Inna, med störtskön attityd, sprudlande idérikedom och professionell inställning gled du in hos oss och blev snabbt en självklar del av inhousebyrån – snabb, effektiv, okomplicerad och alltid med det största av leenden. Ser fram emot att jobba ihop igen!

Fredrika Berg Hübsch, copywriter NCC

V7q1r7uL

Inna har en stark känsla för form, ett öga för detaljer och är duktig på både webb och print – vilket inte är alla förunnat. Med sitt öppna sätt är hon en stark tillgång i gruppen.

Barbro Jansson Lundkvist, fd redaktör Vagabond. Numera redaktör på A4

 

253009_med_eydun_klakstein

Inna har väret tillknyttet Mediehuset i Torshavn siden 2006. Hun var fastansatt journalist og havde også redaktör-opgaver av magasiner. I andre perioder har hon väret tillknyttet som freelance-skribent. Inna har i sitt arbejde väret en dygtig og pålidelig skribent. Hon har flair for att finde gode historier, og hun afleverer till tiden. I sin rolle som redaktör av magasiner var hun meget struktureret og gennemfört og havde fuldt styr på sine udgaver og skribenter. Inna er også en meget venlig person, der er god til samarbejde på en redaktion, også når der er pres på.

Eydun Klakstein, redaktör Sosialurin

oac7qdxpkbe6j52qundb

Inna är en färgstark personlighet, som syns och hörs och därför är rolig att jobba med. Samtidigt är hon snabb och effektiv och en riktig fixare.  Hennes bakgrund som journalist ger stor förståelse för texter och ett bra bollplank när det gäller redaktionella idéer.   

Karin Starkman Ahlstedt, fd redaktör på Travel News och chefredaktör på Allt om Rymden. Numera strategisk kommunikatör på SJ.

 

Rigmor-Dam1-333x500

Inna er en af de mest professionelle og kreative kollegaer, jeg har arbejdet sammen med. Hun er nem at samarbejde med, har et let sind, er målrettat og kommer med idéerne, som vi andre ikke ser. Et grafisk geni!
Rigmor Dam, fd redaktör på Sosialurin. Numera kulturminister på Färöarna

 

Inna är en mångsidig journalist och formgivare med stor arbetskapacitet. Hon brinner för sitt yrke, är initiativrik och gillar att sätta tänderna i nya projekt. Och inte minst – det är lätt att skratta tillsammans med henne. 

Katarina Myrberg, fd chefredaktör Travel News. Numera redaktör på SJs Kupé.